skal opp å frem!

hei hei der ute!

ja der var jeg endelig oppe å går gitt, etter mange år tunge byrder, depresjon å slit så kjenner jeg meg pr i dag endelig at jeg er på rette veien å at live mitt fått en fantastisk vending i mitt liv som person å det skal skrives nye kapitler.

eller siden jeg er stor på metaforer haha...

nå holder jeg på å luke ut ugresset som bare rakkern og det det planlegges å formes et frodig bed som skal kun myldre med fantastiske blomstrer som skal få vokse å gro å stråle i årene fremover. vil jo selvfølgelig komme en del ugress, men det må bare lukes med roten. blomsterbedet mitt skal i all høyeste grad være min prioritet for resten av livet. 

jeg er en voksen jente/dame. Dame er så harry å beskrivelse av meg selv kjenner jeg. får litt sånn ironisk latter av meg selv når jeg skal se for meg hvordan jeg ser ut i betegnelsen dame. 

Nei vi sier jeg er en ung å sprek 28 åring som har hatt mange og fortsatt litt igjen av tøffe tak på baken, men heldig vis er de verste årene bak meg å må bare jobbe med etterdønningene som er å banker på. 

fra jeg var 16 år og til en alder av 26, var jeg sammen med en som ikke behandlet meg noe spesielt godt, en som utnyttet meg til det fulleste, tappet meg for penger, håp, livsgnist, energi osv.. listen kan bli lang. Men poenget er at jeg ble behandlet veldig dårlig både psykisk og fysisk.

jeg har levd i mange år å den modusen å bare eksistere ikke leve, der jeg ha følt at jeg fantes i min trange å ensomme verden mens andre blomstret rundt meg, å jeg sto helt alene å skrek etter hjelp... Det å være "fri" men fanget i et voldelig forhold er så ensomt. 

Det å legge alle bekymringer, skyld, skam og sorg ligge tykt og tungt for meg selv å bære har hvert så tungt at det nesten tok livet av meg flere ganger, for det eneste jeg personlig ser i dag var en vei ut, en vei ut der jeg kunne få slappe av så slippe det tunge trykket som ble bare mer og mer utholdelig å bære på. 

så i dag et par år etter at jeg kom meg ut har veien til nå hver tung men samtidig den beste tiden siden jeg var 16. 

 jeg har fått meg en fantastisk kjæreste som har gitt meg så mye dæ eine åre vi har hvert sammen. å i Mars flyttet jeg og min datter sammen med han å hans 2 skjønne jenter sammen. han er bare min store kjærlighet. jeg bare kjenner det så godt.

Å fremover i årene som kommer skal jeg for første gang prioritere meg selv å familien så klart. men jeg vil reise meg til den  personen som jeg ønsker å være og oppnå. jeg ønsker å endelig få blomstre gro meg sterk å bruke mine resurser til noen meningsfullt.

så jeg har tatt grep å har noe som var mitt største ønske å få meg en utdannelse, så nå har jeg  fått meg en praksisjobb på blomster butikk og skal til neste år på skole å ta fagbrev som blomsterdekoratør. Dette er midt i blinken kjenner jeg. min kreative sjel å min lidenskap for å arbeide med hendene å skape er så stor at jeg kan nesten ikke vente til å få begynne på skolen. 

men heldig er jeg som får i mellomtiden få jobbe på en fantastisk blomsterbutikk å lære av de utrolig dyktige og engasjerte personene som er der gir meg bare så mye  mer driv å bekreftelse på at jeg er på min rette plass i veien fremover..

 

 

 

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen